Detta är en sida med mina senaste händelser.

Trevlig jaktdag med Elvis

Idag blev det jakt med Lillnipens Elvis, som släpptes vid sjutiden på morgonen, men jag var inte i skogen förrän 7,30-tiden, Elvis visade att han rest en hare ett bra stycke från vår lägereld, så det blev att flytta och göra en ny eld i närheten av drevet. Hunden fick hållas med Haren under tiden som vi njöt av drevet, samt kokade kaffe och grillade fläsk och korv. Nu var drevtiden uppe i över tre timmar så det börjar bli hög tid att passa på Haren, idag var vi fem st så det borde vara snart avklarat, trots att alla fick en skymt av Haren var ingen som kom riktigt till. Själv får jag väl stå i skamvrånLedsen, då jag såg haren tre gånger, samt sköt på den en gång. Tydligen tog skottet för dåligt, då Haren hoppade av vägen och in i skogen, men där slutade drevet utan att vi lyckades hitta Haren. Men åter igen gjorde Lillnipens Elvis ett drev som varade i över fem timmar, i ett före som inte bör vara det lättaste att driva i, då snön börjar bli till slask i det regn som var under dagen. En riktig trevlig hund att jaga med som kan konsten att ta det lugnt, när svårigheterna blir som störst.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS