Detta är en sida med mina senaste händelser.

Lång jaktdag.
Denna jaktdag blev betydligt längre än jag väntat mig, släppte Errkan 7,45 första gången, men visade inga slag, flyttade mig 800 m, nytt släpp 8,30 där hunden visade intresse för ett slag, samt reste haren 8,40. En Hare som gick som väntat till en tät plantering där den stannade i stort sett hela dagen, förutom en kortare sväng där vi gjort elden på skogsvägen, men då var vi inte på plats. Min jaktkompis Sten fick se haren tre gånger utan att komma åt den, själv såg jag den en gång i den täta planteringen, men omöjligt att skjuta, då var Kl: 13,00, det var hög tid att komma till skott då jag har en tid Kl: 15,00 i Finska Pello, att byta till vinterdäck på min bil. Jag försökte vid flera tillfällen få av hunden av drevet, men i dag var det tydligen omöjligt, Kl 14,00 var vi tvingade att lämna det fina drevet åt sitt öde, för att hinna i tid till Pello. Vi var åter tillbaks i skogen där vi lämnat hunden, men då har även en Bergvattnare fått nog, samt stod och vänta de på husse, nu var Kl: 16,15. Undrar just när hunden tyckte att det fick räcka? Här på bilden möter han mig gladelig, tänt vad jaktsugen man kan vara då man inte fått vara ute på två dagar.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS