Detta är en sida med mina senaste händelser.

Haren klarade sig till sist.
Det blev åter en fin dag i skogen, -3,9 g på morgonen då jag släppte Errkan 7,15 med en lätt frostig mark, hunden visade slag efter hare 7,40 vilket inte tog mer än ett par minuter så var drevet i full gång, 7,45. En stor fin Hare som visade sig flera gånger för min jaktkamrat Sten, själv såg jag haren endast en gång och då på säkert 200m, detta blev ett drev som varade till 10,55, med endast två tappter som var 7, respektive 20 minuter långa, innan haren tyckte att det fick vara nog samt kröp in under ett antal stenar, där även hunden tyckte att det fick räcka samt lämnade lyan. Så avslutade vi dagen med en grillad sik, vilket passade perfekt efter den musiken Errkan bjudit oss på i nästan tre timmar. I morgon visar väderleken regn, vilket passar bra då hunden behöver en välbehövlig vila.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS