Detta är en sida med mina senaste händelser.

Bra Hardrev i dag.
Återigen en fantastisk jaktdag, både jaktligt samt vädermässigt med +3g på morgonen i soluppgången samt vindstilla. Första släppet med Errkan blev 6,45, men tyvärr inga slag så vi flyttade oss ca 500 meter, där vi släppte om 7,30 markerade ett slag 7,40, och 7,45 var haren på benen. En hare som buktade ganska trångt, men som visade sig på grusvägen många gånger, men ledsnade på förföljaren samt sökte gryt i ett stenrös efter 75, i det närmaste tapptfritt drev, kopplade hunden 9,00 vid grytet. Flyttade oss ca 2 km samt släppte på nytt 9,20 där hunden markerade ett slag nästan omg, samt reste en ny hare 9,26, en hare som stannade kvar i skogen utan att gå ut på skogsvägen, så det blev att krypa in i snåren för att få en möjlighet att se drevharen, som kom till mig 11,20, och här stannade drevet. Åter ett godkänt arbete av Errkan där tappterna blev kortvariga. Lägger upp ett litet filmklipp då hunden driver fram till haren. (Under fliken videoklipp)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS