Detta är en sida med mina senaste händelser.

Morgonkaffe, till musik av Elvis.
Idag var jag bjuden att följa med Olof, samt hans unghund Lillnipens Elvis 15 månader på harjakt på hans mark i Vimsa. Denna dag visade sig bli en jaktdag utöver det vanliga, av en hund som inte är äldre. Det var en morgon då termometern visade på -6g då jag klev ur sängen vid fem snåret, skall man med Olof ut är det tidiga mornar som gäller. Släppte Elvis 6,15 hunden visade slag 6,45 samt reste första haren 7,10 ett fint drev som slutade med att haren kröp under stenar efter 40 min, bara att hämta. Hunden följde med utan att kopplas. Nytt släp inte så långt från det första, där hunden visade nytt slag, som han reste 9,15 en liten hare som tog skogsvägen på flera ställen men som hunden klarade mycket rutinerat, denna haren var snäll och stannade ovan mark under drevet samt sköts efter 65 min. Nu bytte vi område samt flyttade oss några kilometer, nu var Kl: 11,00 då Elvis klev ur bilen på nytt, det blev skogen direkt för hans del, samt markerade nytt slag 11,15, och den tredje haren var snart på benen, redan efter tjugo minuter. En hare som sågs flera gånger men som lyckades lura hunden till tappt, då vi kopplade 12,45. En mycket fin prestation av Lillnipens Elvis denna dag.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS