Detta är en sida med mina senaste händelser.

Inte menat som någon jakt i dag.
Efter gårdagens jakt, då Errkan kopplades med en kraftig hälta som ser ut att komma från v frambog, inbillade jag mig att han ville vila i dag, så jag släppte ut hunden utan koppel för att göra sin morgontoalett. Men när han var klar ropade jag att han skall komma in, han tittade bara på mig samt drog till skogen, han vet var hararna finns här uppe efter alla år. Jag gick in för att dricka en kopp kaffe samt klä på mig, öppnade dörren och lyssnade… jo då nu var drevet i full gång. Fick på ett par stövlar samt rocken, tog med för säkerhets skull bössan, så jag får stopp på drevet för att skona hundens hälta, drevet var nu ganska långt bort men det låter som det närmade sig. Efter en dryg timma kommer en stor fin Hare, som börjar vitna i pälsen på underkroppen mot mig, här måste drevet sluta var min tanke så jag får fast hunden. Nu ligger han nöjd på soffan och slickar sig om munnen då han fått smaka på Haren som han drev fram.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS