Detta är en sida med mina senaste händelser.

Inte menat som någon jakt i dag.
Efter gårdagens jakt, då Errkan kopplades med en kraftig hälta som ser ut att komma från v frambog, inbillade jag mig att han ville vila i dag, så jag släppte ut hunden utan koppel för att göra sin morgontoalett. Men när han var klar ropade jag att han skall komma in, han tittade bara på mig samt drog till skogen, han vet var hararna finns här uppe efter alla år. Jag gick in för att dricka en kopp kaffe samt klä på mig, öppnade dörren och lyssnade… jo då nu var drevet i full gång. Fick på ett par stövlar samt rocken, tog med för säkerhets skull bössan, så jag får stopp på drevet för att skona hundens hälta, drevet var nu ganska långt bort men det låter som det närmade sig. Efter en dryg timma kommer en stor fin Hare, som börjar vitna i pälsen på underkroppen mot mig, här måste drevet sluta var min tanke så jag får fast hunden. Nu ligger han nöjd på soffan och slickar sig om munnen då han fått smaka på Haren som han drev fram.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS