Detta är en sida med mina senaste händelser.

Harjakt i Affivaara
Dagen började med upprop 06,00 som vanligt ang Älgjakt, men då licensen är fylld med vuxna älgar, var intresset inte lika stort men de som vill får fortsätta med kalvjakt. Jag själv valde att släppa stövaren då det blir sparsamt med harjakt under tiden då älgjakten pågår. Det kom en del regn under natten, men uppehåll på morgonen med +3,5 g, släppte 7,15, hunden markerade först slag 7,55, upptaget kom ganska omg, 8,01 en hare som drog iväg långa sträckor, men som återvände mot upptaget efter knappt två timmar, haren kom så nära och satt sig som 30 cm från min bils bakhjul innan jag såg den, så skjuta blev det inte frågan om då det även kunde skada bilen. Det var enda möjligheten till harstek som bjöds denna dag trots ett riktigt bra drev som varade i dryga tre timmar. Jag kopplade på en vägtappt 11,20, då jag såg att hunden haltade igen. Detta ser oroväckande ut, då jag sett detta tidigare då hunden ger allt under jaktdag efter hare. Så nu ligger han framför brasan och vilar i stugan. Hoppas att inte hälta är något allvarligare, utan att det går att jaga vidare under tiden jag är här uppe.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS