Detta är en sida med mina senaste händelser.

Billingen 2013-09-25
Var en sväng upp till Billingen i dag på morgonen, där jag släppte Errkan 7,15, men hunden sprang mest planlöst på skogsbilvägarna en timma, och luktade efter andra hundar som ofta besöker markerna, inte bara fördelar att ha marken nära Skövde. Efter det sökte han upp mig som gått en bra bit in där harslagen brukar finnas, det dröjde inte mer än drygt fem minuter innan Errkan hittat ett slag som var värt att jobba vidare på. Jag gick och satt mig i bilen, samt slumrade till en stund då hunden kom å väckte mig, efter nästan två timmar då han misslyckats med att resa Haren. Då var Kl 10,15, det blev hemfärd. Nästa släpp med hunden blir åter i Tornedalen, men ett par dagar med Älgjakt först om inte alla är skjutna, när jag återvänt.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS