Detta är en sida med mina senaste händelser.

Disig Fm i dag.
Denna morgon såg man fram mot, då det för första gången kom en regnskur i gårkväll som blötte upp de torra marker som varit. Morgonen var dimmig med några plusgrader, vilket borde vara gynnsamt för ett bra Hardrev. Släppte Errkan 05,30 men tyvärr inga slag, bytte område och släppte igen, men lika där inga slag, detta var inte likt, utan det borde vara någon Hare som slarvat med sina fotavtryck, vilket Errkan sällan lämna orörda. Det blev till att byta område igen, nu på andra sidan byn. Nytt släpp 07,15, gick en liten stig med täta planteringar på båda sidor, redan efter fem minuter visade hunden ett slag, som blev till upptag efter tjugo minuter. Detta tyder på att det var en liten Hare som fått ta till benen, då området den rörde sig i blev mycket trångt. Haren for över stigen jag stod på flera gånger utan att kameran hann fånga den, en gång så nära som fyra meter från mig. Men denna dag blev inte riktigt som jag målat upp inom mig, då första tappten kom efter 55 min, vilket visade sig att haren skakat av hunden för gått, trots att han fick söka över en timma utan att reda ut harens gömställe. Tog några kortare videosnuttar på drevet, dock utan att hinna få med Haren, får se om de är värda att visa senare. Ett foto från mitt köksfönster, kan bli en runda till i eftermiddag.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS