Detta är en sida med mina senaste händelser.

Kloka Harar i dag, för att bli av med hunden.
Ledig dag från Älgjakten, då fick stövaren en möjlighet att komma ut och få lite motion. Slätt 1, blev i Huhtavaara 5,45, markerade en Hare efter femton minuter, upptaget kom först 7,10 nästan en Km från första slaget, en Hare som drog till byn Aapua trots det långa avståndet (ca 3,5 Km från upptaget) där jag kopplade hunden. Släpp 2 Affevaara 8,00 markerade snart slag, men upptaget lät vänta på sig till 9,10, åter en Hare som satt åter långt från hundens första markering. En Hare som jag fick med i kameran då han var upp och vände på vägen, jag stod högt upp på en vedrugga utmed vägen där jag har bra sikt åt alla håll, men vad hjälpte det, Haren hoppade in i skogen ett stycke från mig gjorde en runda samt kom bakom mig utan min vetskap, samt kryper in i ved ruggan jag står på och gömmer sig, där slutar historien. ”Tog en film då hunden försöker att få fram Haren”, men här kopplar jag, och Haren får lugn och ro. Se film under fliken videoklipp.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS