Detta är en sida med mina senaste händelser.

Fint besök.
Det blev ett litet släpp i Affevaara 5,45, hunden gjorde en runda i skogen, och två väckskall kom, jag han inte mer än sätta mig tillrätta på ryggsäcken och greppa efter kaffetermosen, då jag fick se en harpalt i ögonvrån som kom alldeles nära, den vände lika snabbt och tog vägen åt andra hållet, samtidigt som hunden fått ordning på utlöpan och gav full hals efter Haren i skogen. Det blev 90 minters stundom riktigt njutbart drev, då den lilla haren sökte lega flera gånger, men fick inte vara ifred för hunden, utan det blev flera härliga ”påstick”, men till slut blev hunden bortlurad av Haren, och det hela fick vara nog för denna morgon. Jag fick även fint besök av Ulf Nilsson i skogen, som flyttar från Borås hit upp till Aapua, (här till v på bilden) som berättade om sin besvikelse att hans hund inte lyckats få upp någon hare i år ännu. Jag kopplade min Errkan 8,30 och det blev hemresa.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS