Detta är en sida med mina senaste händelser.

Bara korta drev i dag
Det blev några händelserika timmar i skogen med Errkan i dag, även om inte dreven blev till några längre sträckor. Började med att släppa 05,10, hunden hittade snart ett slag och upptaget lät inte vänta på sig, en liten hare som hunden tappade redan efter 15 min i en grusgrop, där var den glädjen över. Lite fika i skogen tillsammans med Olof, som tyvärr inte fick upp med sin hund Elvis. Hem till stugan, men min hund var inte nöjd utan ville bara till skogs igen. Nytt släpp 8,05 från stugan, slag nästan omg som blev upptag inom fem minuter, denna gång en stor Hare som kom på mig i andra bukten, men som tog vägarna efter 20 min, där det blev tappt, hunden sökta ca 20 tal meter från vägen, då det blev ett riktigt påstick, ut kommer en liten Hare, som hunden kör i korta sträckor då den söker lega hela tiden. Haren visar sig hos mig mer än fem gånger innan jag kopplar, nu får det räcka. Men glädjande att Harstammen verkar vara riktigt på uppgång i gen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS