Detta är en sida med mina senaste händelser.

Solberga
Då får fisket lite paus, då säsongen börjat med jakt på hornbärande Bock. Jag han inte mer än parkera bilen samt gå ett tjugotal meter, då jag ser ett rådjur stå ett hundratal meter framför mig, jag lyfter min Husqvarna 222a med pekar kikare variabel 4-10 x, uppskruvad på det högsta, ser att det är en Bock med två små taggar på skallen, samtidigt kommer en bil bakom mig, som stannar för att se hur detta skall sluta. Jag tar ner vapnet samt vinkar åt bilistenen att passera, då han ger mig ett brett leende, samt tummen upp åt mig när han kör förbi. Jag låter Boken löpa, samt tycker att så här enkelt får det inte gå till, jag bör åtminstone komma till passet. Det blev ytterligare fyra Rådjur framför mig innan jag gav mig denna kväll, men Bocken går lycklig kvar i skogen. Nu ser jag fram mot mitt stora intresse till veckan, nämligen att släppa min hund på Hare.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS