Detta är en sida med mina senaste händelser.

Bra dag på Vättern
Det blev en eftermiddagstur på Vättern tillsammans med en god vän, samt jaktkamrat Sven, dagen började så illa den kan, då jag glömt att sätta på djupriggarna innan jag åkte hemifrån, bara att vända och hämta dem. Men till slut kom vi ut på sjön som bjöd på sin bästa sida i dag, med sol och i det närmaste vindstilla. Efter en timma kom första påslaget en liten Röding som fick gå tillbaks omg, sedan gick eftermiddagen lugnt till innan det var åter dags ett dubbelhugg på samma rigg, en godkänd på 58 cm samt en för liten i retur. Nu gick vi sakta hemåt, och jag började plocka upp för hemfärd, då var det dags i gen ytterligare en fin Röding på 56 cm, så det blev en hyfsad tur. Även fiske kontrollanterna var i farten i dag och kollade att allt gick rätt till, tack för att ni visar er där ute. Samtliga Rödingar tog på riggen på över 100 ft, Apex stod för leveranserna.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS