Här kommer jag att viosa natur & Fågelbilder

Det gäller att fixa till sig innan man skall ut på dejt, lämnade boet Kl 14,10.

Här är den kullen med Grå flugsnappare som la sin kull sent, men börjar nu gå upp på kanten och kolla vyerna men vågar ännu inte ta steget ut.

Jag är inte säker på hur många som kullen består av men jag har konstaterat att det finns tre, som visat sina näbbar.

Det verkar som de är olika kläckta då honan har ruvat extra länge efter att den första syntesen till i boet, men jag har sett två samtidigt sitta en stund på kanten.

Hoppas att de klarar sig bra då de flyger ut.

Tänk att det finns mycket insekter att hämta i en gräsmatta, här hämtar sädesärlan på bara några kvadratmeter sin mat till sin andra kull, som snart är redo att lämna boet.

Här har ytterligare grå flygsnapparen valt att häcka, sent då de på motsatta sida av huset är på väg att lämna boet redan som jag visat tidigare. Här kläcktes första ungen den 30-6, som ni gan se på en dålig film. Men idag matar båda sina ungar flitigt, men denna kull är mycket vaksamma samt svårfotade. Men jag skall göra mitt bästa för att följa dem tills de lämnar boet. Bara en meter från flugsnapparnas holk håller sädesärlan på att mata sina ungar som snart är flugfärdiga.
Var försiktiga och kom inte ner på marken för där lurar grannens katter.

Senaste kommentarer

06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
17.05 | 21:23

Fina fisken. Bra jobbat grabbar!

...
22.03 | 19:20

Tack för dina fina holkar nu är alla 30 uppsatta jag sänder dej en länk som visar bara en av de artiklar och uppmärksamhet vi fått för vårt arbete med mångfald.

...
23.02 | 09:55

Hej!
Jag tycker också att dina fågelholkar är så fina och undrar om du skickar?

Vänliga hälsningar
Rose-Marie

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS