Detta är en sida med mina senaste händelser.

Jaktstuga i Kalliovaara
Idag blir det jakt med en unghund nämligen ingen mindre än Lillnipens Elvis endast sex ½ månad gammal, det blir första gången jag har möjlighet att få höra Elvis så det skall bli en spännande dag. Det var nära 0-punkten samt ca ett dygn 10 cm nysnö samt sparsamt med harspår så det lär inte vara de bästa förutsättningarna för en unghund. Ett gammalt harspår hittades som ledde fram till ett färskt nattraj som haren gjort som Elvis tog an och började driva, men som slutade med att haren tappades bort samt hunden kom tillbaks. Vi valde ett nytt ställe där vi åter hittade ett gammalt spår till hunden, som visade sin tidiga jaktlust samt följde detta spår ända till upptag, drevet var något tveksamt till att börja med då det var första gången Elvis jagade på snö. Drevet gick i en plantering till det tog en skogsvägen, där haren fick träffa på en ung harjägare vid namnet ”Oskar” där tog drevet slut. Detta var tydligen Elvis fjärde hare, samt en överlycklig ung blivande harjägare. ( Se videoklipp på hur en ung jägare lär sig passa sin första hare.)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
17.05 | 21:23

Fina fisken. Bra jobbat grabbar!

...
22.03 | 19:20

Tack för dina fina holkar nu är alla 30 uppsatta jag sänder dej en länk som visar bara en av de artiklar och uppmärksamhet vi fått för vårt arbete med mångfald.

...
23.02 | 09:55

Hej!
Jag tycker också att dina fågelholkar är så fina och undrar om du skickar?

Vänliga hälsningar
Rose-Marie

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS