Detta är en sida med mina senaste händelser.

Nytt Vänerrekord för mig.
Vilken dag Vänern bjöd på, lite långt att åka för mig, då det finns iläggningsramper närmre, men det är allt roligt att testa olika vatten., Båten fick smaka Vänervattnet från Spiken denna gång, då jag tänkt fiska på Dalbo sjön, en god vän och lika fiskintresserad som jag själv från Borås var med (Tommy). Vi har precis fått i alla beten i sjön, samt plockat fram kaffet som nu skall smaka gott, då jag säker till Tommy att nu är det Laxdax, på ett av djupriggsspöna. Det visade sig vara den största Lax jag fått i Vänern hitintills på hela 9,45 Kg, 87 cm lång. Fisk i denna storlek får man inte var dag, så vist var det tur att Tommy var med, då det säkert varit svårt för mig själv i båten att få upp en fisk i denna storlek. Tack Tommy för en trevlig å lyckad dag. Det ger mersmak, så det blir säkert Vänern igen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
17.05 | 21:23

Fina fisken. Bra jobbat grabbar!

...
22.03 | 19:20

Tack för dina fina holkar nu är alla 30 uppsatta jag sänder dej en länk som visar bara en av de artiklar och uppmärksamhet vi fått för vårt arbete med mångfald.

...
23.02 | 09:55

Hej!
Jag tycker också att dina fågelholkar är så fina och undrar om du skickar?

Vänliga hälsningar
Rose-Marie

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS