Detta är en sida med mina senaste händelser.

Spännande dag på Vänern

Var till Vänern idag, och fick uppleva vilt spännande fiskar var gång det högg. Jag hann inte få i alla spöna innan det var dags för första hugget, tyvärr slet den av linan efter ca fem minuters kamp med fisken.

En stund senare var det dags igen ytterligare ett rejält hugg, men tyvärr lika denna gång, får nog se över och byta min liner.

Så var det dags igen, måtte linorna hålla men stor fisk är det, efter ca trettio minuter visar den sig, men jag vet inte vad det ärOsäker, får efter mycket jobb fisken ombord, samt väger den och släpper den åter, (Efter att frågat på vi som gillar trolling, fick jag svaret att det är en Asp) Vikt 4998g Ler.

Ytterligare hugg, tyvärr denna gång en (krokodil) tyvärr så satt krokarna så illa till att jag inte fick ut krokarna, utan den fick bli med hem, Vikt 6370g.

Men det blev ytterligare ett spännande hugg, som visade sig vara en Gös på 5440g, även den tog lång tid att få hem till båten då den tog på ett av Tyspöna längst ut vid paravanen. Men en händelserik dag har det varit.Ler stort

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I dag | 17:44

Hej Jag vill gärna köpa 2 Tornseglarholkar

...
12.10 | 20:27

Hej Tittar på bild av Tag, upp i dagen som våran älskade fina Skott (hade en något kraftigare vit teckning nosen)
Roligt att se bilder på avkommor från Skott!

...
19.09 | 15:46

Hej jag vill köpa en ny holk till kniporna som kommer varje vår.

bästa hälsningar
'Kristina Nilsson
Lakasund 176
891 78 Bonässund

...
06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS