Detta är en sida med mina senaste händelser.

Men var är Laxen.

Jag har varit sugen på fiske länge, men kylan å de mörka mornarna har fått mig att avstå. Men idag var termometern på 0-an så äntligen fick jag tumme ur och drog, det blev Vättern.

Fisket var till en början trögt, men till slut gav sjön med sig och det blev riktigt bra fiske, tillslut var det svårt att hålla ordning på hur många som var upp i båten och vände, men Laxen lyste med sin frånvaro. Det var riggarna som stod för fisket idag, på mellan 40-70 fot. Ytspöna gav endast en liten Öring som simmar vidare.

Om nu detta var sista svängen för 2015 så får jag vara nöjd med dagens fiske som kan summeras till ett 15-tal som var upp i båten och vände, samt fyra som klev av nära båtkanten jag fick även två dubbehugg, ett par Öringar å Rödingar fick följa med hem.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
17.05 | 21:23

Fina fisken. Bra jobbat grabbar!

...
22.03 | 19:20

Tack för dina fina holkar nu är alla 30 uppsatta jag sänder dej en länk som visar bara en av de artiklar och uppmärksamhet vi fått för vårt arbete med mångfald.

...
23.02 | 09:55

Hej!
Jag tycker också att dina fågelholkar är så fina och undrar om du skickar?

Vänliga hälsningar
Rose-Marie

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS