Detta är en sida med mina senaste händelser.

Bra fiske.

Det kändes skönt att komma ut på sjön några timmar igen, det var drygt tre veckor sedan sist. Dagen blev inte sämre av att Vättern bjöd på sig igen, från det att samtliga beten var i vattnet så blev det en kort fika innan det började rassla i en av rullarna, och smörgåsen fastnade nästan i halsen då jag inte var med på det.

Det blev tre Rödingar innan loppet av en minut så man kan nästan kalla det för trippelhugg, en av Rödingarna var godkänd med sina 51 cm men fick gå tillbaks, de övriga två var 60, samt 57 cm, och får följa med hem. Så var det dags för ett ytterligare hugg, nu på ett av ytspöna en fin Öring på 61 cm som gav bra motstånd innan den var ombord. Det blev ytterligare en Röding på 53 cm som även den får bli med hem till Stöpaskogen, samt en tappad. Det var åter riggarna som stod för leveranserna på ca 70-90 fots djup. Ett Vättern som låg som en spegel under hela dagen, dock var det disigt, och solen orkade aldrig tränga genom molnen, men en dag värd att njuta av.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I dag | 17:44

Hej Jag vill gärna köpa 2 Tornseglarholkar

...
12.10 | 20:27

Hej Tittar på bild av Tag, upp i dagen som våran älskade fina Skott (hade en något kraftigare vit teckning nosen)
Roligt att se bilder på avkommor från Skott!

...
19.09 | 15:46

Hej jag vill köpa en ny holk till kniporna som kommer varje vår.

bästa hälsningar
'Kristina Nilsson
Lakasund 176
891 78 Bonässund

...
06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS