Detta är en sida med mina senaste händelser.

Dommarutbildning.

Idag samlades Västergötlands stövarklubb sina domare (norra delen) för att släppa några hundar, samt gemomgång av regler. Det släpptes tre hundar, en Smålandsstövare, en Schillerstövare, samt en Hamiltontik. Hundarna släpptes på olika ställen, med ca fem i var grupp för att efter jakten samlas till genomgång av vad hundarna gjort. Hamiltontiken släpptes 06,30, samt markerade ett slag 7,14, reste en liten Tyskhare 7,35, som sprang ut på vägen omgående, och rakt på gruppen, men kameran låg kvar i ryggsäcken så någon bild på haren fick jag inte, en liten hare som sprang långa sträckor på skogsvägen, och lurade bort hunden. Nytt slätt några hundra meter från det första, där tiken reste ytterligare en hare, tyvärr fick vi aldrig se den. Där efter samlades alla för genomgång av vad hundarna presterat, samt lite förtäring av korv med bröd och kaffe. Vår Sekreterare Johan Tropp höll i genomgången, samt talade en del om SKK: s utskick om hur domarna skall bete sig under en jaktprovsdag. Tyvärr var inte uppslutningen vad man kan önska, men ca 15 stycken kom, det kan bero på att en del redan dragit norröver till den jakt som redan är i gång där. De övriga två hundarna reste tyvärr inget.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
17.05 | 21:23

Fina fisken. Bra jobbat grabbar!

...
22.03 | 19:20

Tack för dina fina holkar nu är alla 30 uppsatta jag sänder dej en länk som visar bara en av de artiklar och uppmärksamhet vi fått för vårt arbete med mångfald.

...
23.02 | 09:55

Hej!
Jag tycker också att dina fågelholkar är så fina och undrar om du skickar?

Vänliga hälsningar
Rose-Marie

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS