Detta är en sida med mina senaste händelser.

Bra fiske

Jag sjösatte båten i Hjo vid 9 tiden samt drog ut, det skulle visa sig att bli en bra dag, hann inte ut med mer än femte fiskespöet innan det var napp, en fin Lax på 65 cm. Fortsätter att sätta ut betena då var det dags igen, nu kändes det betydligt tyngre så det bör vara en rejäl fisk på g, men blir lite snopen då det visar sig vara en Gädda på 98 cm som gått på här ute, den borde vara i någon vassrugga och gosa mer Gäddor. Så var det lugnt någon timma innan nästa hugg kom, en Öring på 50 cm som fick friheten tillbaks, även om den varit lovlig att ta. Jag började fiska mig så sakta mot hamn, då nästa påslag var ett faktum, även denna gång var det in fin Lax på 71 cm. Så denna dag slutade bra med tre fina Laxar med hem, och en Gädda. Den ena Laxen var märkt, som syns med en skada som märket orsakat.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
17.05 | 21:23

Fina fisken. Bra jobbat grabbar!

...
22.03 | 19:20

Tack för dina fina holkar nu är alla 30 uppsatta jag sänder dej en länk som visar bara en av de artiklar och uppmärksamhet vi fått för vårt arbete med mångfald.

...
23.02 | 09:55

Hej!
Jag tycker också att dina fågelholkar är så fina och undrar om du skickar?

Vänliga hälsningar
Rose-Marie

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS