Detta är en sida med mina senaste händelser.

Vackra minnen

Vaknar upp i stugan tittar på termometern, den visar att det varit -2,4g inatt men solen skiner från en klarblå himmel ännu, men väderleksrapporten visar att det skall bli åt det sämre fram på dagen. Ja tar på mig och går en runda, ute möter det mig en frisk kylig vind från nv, det är första gången jag går en runda utan min trogne följeslafare Errkan här uppe, var steg jag tar påminner om de fantastiska minnen och jaktdagar han har bjudigt mig på här. Jag går bara några hundra meter från stugan med täta planteringar på båda sidor om skogsvägen, här viste hunden vart hararna brukade sitta och det tog oftast inte lång stund innan jösse var på benen. Här på vägen har jag stått åtskilliga timmar och filmar haren, medans Errkan fått leva ut sin jaktlust. Nej nu får jag vända hem igen då minnena blir så starka att det inte går att hålla tillbaka tårarna, måste tänka på något annat.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
17.05 | 21:23

Fina fisken. Bra jobbat grabbar!

...
22.03 | 19:20

Tack för dina fina holkar nu är alla 30 uppsatta jag sänder dej en länk som visar bara en av de artiklar och uppmärksamhet vi fått för vårt arbete med mångfald.

...
23.02 | 09:55

Hej!
Jag tycker också att dina fågelholkar är så fina och undrar om du skickar?

Vänliga hälsningar
Rose-Marie

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS