Detta är en sida med mina senaste händelser.

Öring 5,1 kg

Det blev en tur till Vänern idag, vädervindarna visar sig hålla till en måttlig nivå för mig. Jag kom inte iväg så tidigt, men var på plats ut i sjön vid tolvtiden då alla spön med beten var i vattnet. Men klockan gick och inte ett hugg, samt ekona på lodet dog ut var vi på väg åt fel håll. Gjorde in runda samt vände tillbaks hemåt, då jag plötsligt såg ett spö längst ut vid paravanen har löst ut. Mer än 150 m lina han fisken ta åt sig innan jag fick hejd på den, nu kände jag att det var lite större och starkare än jag haft tidigare. Nu har även sjön börjat blåsa upp en del, som gjorde det riskfyllt att fisken rusar och trasslar in sig i djupriggarna som var ute båten. Djupriggarn plockades upp och fisken togs motvilligt in, och kunde bärgas efter en trevlig kamp.  

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
17.05 | 21:23

Fina fisken. Bra jobbat grabbar!

...
22.03 | 19:20

Tack för dina fina holkar nu är alla 30 uppsatta jag sänder dej en länk som visar bara en av de artiklar och uppmärksamhet vi fått för vårt arbete med mångfald.

...
23.02 | 09:55

Hej!
Jag tycker också att dina fågelholkar är så fina och undrar om du skickar?

Vänliga hälsningar
Rose-Marie

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS