Detta är en sida med mina senaste händelser.

Räv i gryt

I dag har det varit rävjakt i Solberga med stövare, det var tre hundar som kom. Två Schiller och en Finnstövare. Det var samling 9,00, det kom ett drygt 40-tal män och en kvinna.

Hundarna släpptes från tre olika håll, den Schiller som släpptes nära mig började rota på Hare, samt kopplades och släpptes på nytt, men det gick lika illa denna gång, hon gick på gamla Harslag och väckte så det blev inget upptag på Räv före fikat och korvgrillning som var bestämt till 12,00. Någon säger sig sett en Räv på förmiddagen, så det bestämdes att släppa på denna. Det blev Finnstövaren Bossmålas Krutov, född 2010 som fick chansen, fast slagen var ett par timmar gamla gick hunden på dem till han reste Räven, drevet gick rakt ut, när någon ropade i radion att de sett tre st Rådjur passera. Hundägaren lyckades koppla hunden av ren nervositet att det var Rådjur han drev, men det visade sig vara helt fel, då hunden kopplades bara ett hundra tals meter från det gryt som Räven gått i. Samtliga hundar fick upp Räv under dagen men tyvärr blev inget skjutit.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I går | 23:21

Hej
Jag är på jakt efter en Wikingboat 28. Vet du hur hög den är. Borträknat radar, etc. Varför jag undrar är om den går att frakta på en vanlig lastbil.
Sven

...
30.10 | 14:22

Skulle vilja köpa 10 fågelholkar a 40:- Var finns holkarna?Hämtas holkarna eller skickas dem till mig som köpare?

...
22.10 | 17:44

Hej Jag vill gärna köpa 2 Tornseglarholkar

...
12.10 | 20:27

Hej Tittar på bild av Tag, upp i dagen som våran älskade fina Skott (hade en något kraftigare vit teckning nosen)
Roligt att se bilder på avkommor från Skott!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS