Detta är en sida med mina senaste händelser.

Elit-prov

Nu går vår klubbs Västergötlands stövarklubb, årliga Elit - prov den 12-13/2014. Var med några timmar på morgonen, då jag pga. anledning inte kan närvara hela provdagen. Den hund (Hamiltonstövartik) som var lottad till dagens ruta på Billingen, släpptes 08,00. Vädret bjöd på stundom ymnigt snöfall, samt -3g vilket gjorde hundägaren skeptisk till att det har varit någon Svenskhare i farten att jobba på. Men före klockan nio var det en hare på benen, vilket även dagens prov domare fick se på nära håll. Tyvärr fick jag åka hem 11,15, då jobbade hunden fortfarande med haren. På bilden till vänster en ännu undrande hundägare, om detta skall bära hela vägen. I morgon blir det en annan hund, hoppas på nya harspår i nysnön.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
17.05 | 21:23

Fina fisken. Bra jobbat grabbar!

...
22.03 | 19:20

Tack för dina fina holkar nu är alla 30 uppsatta jag sänder dej en länk som visar bara en av de artiklar och uppmärksamhet vi fått för vårt arbete med mångfald.

...
23.02 | 09:55

Hej!
Jag tycker också att dina fågelholkar är så fina och undrar om du skickar?

Vänliga hälsningar
Rose-Marie

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS