Detta är en sida med mina senaste händelser.

Billingen.

Det blev en sväng till Billingen i dag, vädret var inte det bästa med dis och dimma samt kraftig sv. Vind och lätt regn. Släppte Errkan vid niotiden, han markerade ett slag ca 9,15 och haren var på benen strax efter 9,30, som vanlikt var det bara att dra sig mot vägen dit drevet var inom några minuter. Jag ställde mig på en plats där jag vet att haren gärna vill gå över, och mycket riktigt kom den med god fart och passerade inte mindre än tre gånger på samma ställe rakt över vägen, fram med kameran för att få en filmsnutt av den, men så lätt går det inte, då valde den att gå ut längre bort samt följa vägen ca en km innan den gick av och vände åter tillbaks. Nu var det Marcus tur att få se den, med hunden så nära efter att han var rädd att Errkan skulle ta haren, men allt gick bra haren klarade sig, samt blev av med hunden som kopplades efter tappten. Men hunden fick en runda på drygt 60 tapptfria minuter innan allt var över. Undrar just om hunden fick rätt diagnos i måndags då jag var hos veterinären med honom????

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
17.05 | 21:23

Fina fisken. Bra jobbat grabbar!

...
22.03 | 19:20

Tack för dina fina holkar nu är alla 30 uppsatta jag sänder dej en länk som visar bara en av de artiklar och uppmärksamhet vi fått för vårt arbete med mångfald.

...
23.02 | 09:55

Hej!
Jag tycker också att dina fågelholkar är så fina och undrar om du skickar?

Vänliga hälsningar
Rose-Marie

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS