Detta är en sida med mina senaste händelser.

Solberga i dag.

Det blev en sväng till Solbergamarken i dag, när jag klev ur bilen var det redan drev i skogarna runt mig, det är flitiga Rådjursjägare i denna region. Jag släppte Errkan strax efter åtta, det tog inte lång stund innan han markerade slag på gärdena, ”fälthare” men när han kom till skogen blev vilan kort för Haren, som drog som de brukar vägar ca 1,1 km från mig där ett skott hördes, då befann han sig redan på grannmarken, efter en stund återkommer hunden till den plats vi sågs före upptaget. Jag byter omr. för att försöka hitta en Svenskhare, men inga slag så hunden vänder tillbaks till den platsen där han vet att fälthararna håller till. Även jag söker upp platsen där hunden är, här pågår Rådjursdreven för fullt, medan Errkan söker flitigt efter Hare. Efter en stund kommer ett Rådjur på mig i en rasande fart, med kameran i fickan samt bössan på ryggen, passerar den mig på endast fem steg, men jag han få ett videoklipp på hunden då den passerar mig. Strax efter reser Errkan den Haren han jobbat på länge, men tyvärr blir det inget längre drev. Men en händelserik dag blev det.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
17.05 | 21:23

Fina fisken. Bra jobbat grabbar!

...
22.03 | 19:20

Tack för dina fina holkar nu är alla 30 uppsatta jag sänder dej en länk som visar bara en av de artiklar och uppmärksamhet vi fått för vårt arbete med mångfald.

...
23.02 | 09:55

Hej!
Jag tycker också att dina fågelholkar är så fina och undrar om du skickar?

Vänliga hälsningar
Rose-Marie

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS