Detta är en sida med mina senaste händelser.

Dålig jakt i dag.

Idag skall det bli min sista jaktdag här uppe, så jag och min svåger Sten åkte med stora förväntningar, då Errkan fått vila en dag efter den fina jaktdag han gav oss i måndags. Vi bestämde oss för berget Kuusivaara, som brukar leverera fina Hardrev, men idag blev inget som tänkt, visserligen markerade Errkan slag med enstaka väckskall som lede allt längre upp i berget, men inget upptag. Detta var inte likt Errkan som oftast reser ett slag inom en nära tid. Jag har inget att skylla på, men det var någon minusgrad under natten samt lätt regn då vi släppte hunden samt skare, men hur som helst så har hunden rätt att ha en dålig dag, men att det skall komma sista dagen här uppe var inte väntat. Så vi får nöja oss med att koka en kopp kaffe samt grilla en sik på elden, och tänka tillbaks på alla fina drev som hunden gett mig under dagarna här uppe, samt alla trevliga jaktdagar jag haft med Olof och mf, samt hans unghund Lillnipens Elvis. Errkan har som jag skrivit tidigare, visar en hälta som ser ut att komma från H frambog efter hans jaktdagar, så det blir att rönta lederna när jag kommer hem.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
17.05 | 21:23

Fina fisken. Bra jobbat grabbar!

...
22.03 | 19:20

Tack för dina fina holkar nu är alla 30 uppsatta jag sänder dej en länk som visar bara en av de artiklar och uppmärksamhet vi fått för vårt arbete med mångfald.

...
23.02 | 09:55

Hej!
Jag tycker också att dina fågelholkar är så fina och undrar om du skickar?

Vänliga hälsningar
Rose-Marie

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS