Detta är en sida med mina senaste händelser.

Trevlig jaktdag.
Idag blev det harjakt, åter tillsammans med Olof och Sten, och hundarna Elvis, samt Errkan. Marken blev i dag Kalliovaara där vi släppte våra hundar på var sitt håll. Elvis markerade snart slag samt reste sin hare 7,15, ett drev som drog iväg nästan två kilometer, men som kom tillbaks till upptagsplatsen efter några timmar där en alltid lika påpasslig husse stod och tog imot haren när den dök upp, efter nästan tre timmars intensivt arbete av Lillnipens Elvis, som lyckades lösa alla svårigheter som haren hittat på. Själv släppte jag Errkan 6,30 dock utan att hunden hittade något slag att jobba med, nytt släpp 7,20, det gick lika här, nytt släpp igen 8,30, nu blev det annat. Markerade omg, ett slag som han reste 8,35, en snäll hare som stannade inom hörhåll, samt visade sig några gånger för både mig och Sten. Ett mycket bra drev där det sällan var tyst över två minuter. En trevlig dag då båda hundarna drev fram varsina Harar. ( ett litet videoklipp på drevets slutskede ovan )

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
17.05 | 21:23

Fina fisken. Bra jobbat grabbar!

...
22.03 | 19:20

Tack för dina fina holkar nu är alla 30 uppsatta jag sänder dej en länk som visar bara en av de artiklar och uppmärksamhet vi fått för vårt arbete med mångfald.

...
23.02 | 09:55

Hej!
Jag tycker också att dina fågelholkar är så fina och undrar om du skickar?

Vänliga hälsningar
Rose-Marie

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS