Detta är en sida med mina senaste händelser.

Två upptag i dag
Jag och Olof släppte våra hundar på två olika ställen i Vimnsa på morgonen, min hund fick slag 6,05 samt reste en Hare redan efter 3 minuter, men det kom en annan hund och blandade sig i drevet ganska omg, så jag kopplade hunden redan efter tjugo min. Det var Ulf:s hund som tog den enkla vägen till en Hare. Tyvärr så reste inte Elvis Hare, fast han arbetade ivrigt på slagen. Nytt släpp hemma i Hevosvaara 9,40, markerade slag nästan omg, men haren kom inte på benen förrän efter 35 min, ett bra upptag då hunden arbetade sig fram över 600 m till legad, ”ett riktigt påstick” blev det. Detta var en halvstor hare som tyckte om grus under fötterna då han sprang mestadels på vägen. Kopplade hunden efter 80 min på dåligt drev efter väven. Lägger in en filmsnutt senare när jag kommer åt ett fast bredband i byn, då telia inte kommit så långt norr ut ännu, att mitt mobila bredband funkar här uppe.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
17.05 | 21:23

Fina fisken. Bra jobbat grabbar!

...
22.03 | 19:20

Tack för dina fina holkar nu är alla 30 uppsatta jag sänder dej en länk som visar bara en av de artiklar och uppmärksamhet vi fått för vårt arbete med mångfald.

...
23.02 | 09:55

Hej!
Jag tycker också att dina fågelholkar är så fina och undrar om du skickar?

Vänliga hälsningar
Rose-Marie

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS