Detta är en sida med mina senaste händelser.

Den 2019-8-16 Bockjaktspremier, en fin kväll med svaga sv. vindar tyst å stilla myggfritt, bara att vänta på att något skall hända, under tiden blev jag underhållen av två st. fältharar som har fullt upp med att äta samt putsa sig, men så plötsligt händer det där står han.

Jag gör i ordning kameran samt sommar in bocken för att få en fin video, tar sedan sikte Bocken faller utan att röra en fena,( för att prata fiskspråk), jag verkar riktigt nöjd med filmen samt ett perfekt skott, men då märker jag till min fasa att jag glömt trycka på start i all iver, så det blev bara ett kort.

Utsikt från ett rådjurspass, i väntan på Bocken. Något för Hamiltonstövaren Zita till vintern.

Vardagen går vidare i Stöpaskogen, med en svamprunda som jag gått många gånger, men det växer upp nya kantareller var gång man kommer.

 

Jag brukar oftast ta med en för liten påse var gång då man tror att man inte hittar något, så även denna gång, men kepsen räddade mig denna gång.

Då var vår resa som vi drömt om i så många år att göra över, och vardagen börjar bli som vanlig igen.

Vi som följt mig på bloggen, vet att resan började med utgång från Ulricehamn, den som ordnat resan var Rolfs flyg & buss i GBG. Vidare till Oslo flygplats, sedan flyg till Kirkenes, där första övernattningen var.

Dag 2. Ordnades en utflykt med en lokalguide till bland annat gränsövergången mellan Norge & Ryssland, sedan var det dags att gå ombord på båten MS Trollfjord då var Kl: ca 14,00. Så började båtresan genom Barens hav, under middagen på kvällen Kl 08,00 färdades vi längs Varangerhalvön till Båtfjord Och Berlevåg.

Dag 3. I Honningsvåg går vi iland & fortsätter med buss till Nordkap mm.

Dag 4. Båten gör ett kortare stopp under natten i Harstad, men då ligger jag och sover, själv har jag varit i Harstad under den tiden då vi haft stuga i Tornedalen, där jag gjort en fiskeresa just till Harstad.

 

Men nu börjar vardagen igen med lite mindre dramatiska inlägg.

S-Å.

Första biten av hemresan avverkad från Bergen till ett fjällhotell där vi bott sista natten på denna resa. Men för oss som går av sist blir det en lång dag i bussen.

Senaste kommentarer

06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
17.05 | 21:23

Fina fisken. Bra jobbat grabbar!

...
22.03 | 19:20

Tack för dina fina holkar nu är alla 30 uppsatta jag sänder dej en länk som visar bara en av de artiklar och uppmärksamhet vi fått för vårt arbete med mångfald.

...
23.02 | 09:55

Hej!
Jag tycker också att dina fågelholkar är så fina och undrar om du skickar?

Vänliga hälsningar
Rose-Marie

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS