Detta är en sida med mina senaste händelser.

Som vanligt en runda i Stöpaskogen nu är det trattkantarellernas tid, hittar man bara en så finns det fler i omgivningen, de växer i grov skog med fuktig mossmark oftast i stora klasar, gäller bara att se sig för att man inte trampar ner dem, när man väl hittat dem.

Det börjar ta fart på holkbeställningarna, i dag har jag stått i snickarboa nästan hela dagen, här några holkar till våra större ugglor som kommer att levereras tillsammans med några fler beställningar till Stockholmsregionen.

Framstycket på holkarna går lätt att öppna samt inspektera och rengöra om holken används, för uppsättning kapar man av en lämplig gren som kan användas som stöd vid när man monterar upp den.

Ett stort tack till Er som väljer mina holkar, ni hjälper inte bara fåglarna, utan även de cancerdrabbade, då ett bidrag för var holk sänds dit.

Prova på fisket i Öresund, tillsammans med Hjo trollingklubb, hela förmiddagen var en grå å dimmig, men så på Elm. Klarnade det upp.

Fisket började med sillfiske ett par timmar, sedan var det spätta som stod på tapeten, sist blev det torskfiske, men ingen större utdelning till mig, så frysen gapar fortfarande tom.

Regn å soliga dagar om vartannat gör att man behöver inte röra sig någon längre sträcka för att hitta skogens gula guldklimpar.

Den 2019-8-16 Bockjaktspremier, en fin kväll med svaga sv. vindar tyst å stilla myggfritt, bara att vänta på att något skall hända, under tiden blev jag underhållen av två st. fältharar som har fullt upp med att äta samt putsa sig, men så plötsligt händer det där står han.

Jag gör i ordning kameran samt sommar in bocken för att få en fin video, tar sedan sikte Bocken faller utan att röra en fena,( för att prata fiskspråk), jag verkar riktigt nöjd med filmen samt ett perfekt skott, men då märker jag till min fasa att jag glömt trycka på start i all iver, så det blev bara ett kort.

Senaste kommentarer

I dag | 17:44

Hej Jag vill gärna köpa 2 Tornseglarholkar

...
12.10 | 20:27

Hej Tittar på bild av Tag, upp i dagen som våran älskade fina Skott (hade en något kraftigare vit teckning nosen)
Roligt att se bilder på avkommor från Skott!

...
19.09 | 15:46

Hej jag vill köpa en ny holk till kniporna som kommer varje vår.

bästa hälsningar
'Kristina Nilsson
Lakasund 176
891 78 Bonässund

...
06.08 | 19:24

Hej! Vilka fantastiska bilder vi får beskåda. vi förstår att det har varit en fulländad upplevelse för e, ha det lika bra i fortsättningen. F&B

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS